Αγώνες ποδηλασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  πραγματοποιήθηκαν στην Αρχαία Επίδαυρο την περασμένη Κυριακή. 

Στη «μάχη» των δύο τροχών όλοι έστειλαν τους καλύτερούς τους. Την ευθύνη της οργάνωσης του αγώνα είχε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και υπό την εποπτεία της γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Αρχηγεία των Σωμάτων Ασφαλείας. Την ομάδα του Στρατού Ξηράς αποτελούσαν επτά αθλητές. 

Νικητής του αγώνα και Πρωταθλητής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αναδείχθηκε η Πολεμική Αεροπορία, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Στρατός Ξηράς και το Πυροσβεστικό Σώμα αντίστοιχα. 

Στην ομαδική κατάταξη τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν αντιπροσωπευτικές ομάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι πολιτικές και θρησκευτικές αρχές της περιοχής, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών από Στρατιωτικές Μονάδες της  ευρύτερης περιοχής και πλήθος κόσμου.

Γ. Κοκ.