Το δικό του σκληρό μήνυμα προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και τους ανεξάρτητους βουλευτές στέλνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Real Fm αναφέρθηκε σε αργυρώνητους από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ θα πω κάτι και κρατήστε το. Και απευθύνομαι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και προς τους βουλευτές τόσο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσο τους Ανεξάρτητους, όσο και προς τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ότι αν ψηφίσουν με τη λογική την οποία κατέθεσε ο κ. Σκουρλέτης, αν δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρα αργυρώνητοι από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρο. Όποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και είπα από ποιους χώρους, και συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έχει πάρει, εντός εισαγωγικών, από τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά...» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Καλαντζής σημείωσε σχετικά με την κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ,  «Για να είμαι αντικειμενικός, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, όλα αυτά ξεκίνησαν με πρωτοβουλίες και με χειρισμούς και με εκφράσεις και με τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. αναγκάστηκε να απαντήσει. Δεν ήταν η Ν.Δ. όταν ο κ. Δραγασάκης μέσα στη Βουλή, παρουσία όλων και χωρίς να πει ονόματα, είπε ότι υπάρχουν επιχειρηματίες τους οποίους εξυπηρετεί η Ν.Δ. και η κυβέρνηση. Δεν ήταν η Ν.Δ. αυτή η οποία υποχρέωσε τον κ. Σκουρλέτη να πει ότι υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι θα δώσουν λεφτά για να αγοράσουν συνειδήσεις και βουλευτές για να ψηφίσουν την εκλογή Προέδρου. Αρα λοιπόν μην ρίχνουμε επί δικαίων και αδίκων».

Τέλος, ο κ. Καλαντζής διευκρίνισε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, και ξέρω γιατί, γιατί δεν μπορεί να βρει τους 120, χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις και αυτές τις τοποθετήσεις ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Λοιπόν, εγώ θα πω ότι αν σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν ζητήσει την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη, σήμερα, σήμερα, διότι αυτά δεν είναι να λέμε ότι ο κ. Σκουρλέτης μεταφέρει αυτά που έγραψε μία εφημερίδα. Αυτό που γίνεται είναι στα όρια του γκεμπελισμού, είναι στα όρια του φασισμού και της τρομοκρατίας. Προσπαθούν κατά αυτόν τον τρόπο να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τους Έλληνες βουλευτές».