Για την αυριανή του κατάθεση στον Εισαγγελέα μίλησε στον Realfm και τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο εκπρόσωπος τυπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα πάει να καταθέσει μια σειρά από «αρθρογραφίες συνεντεύξεις και πρακτικά βουλής,δηλαδή δημόσιες αναφορές για αυτό το ζήτημα», ενώ τόνισε πως δεν έχει περαιτέρω στοιχεία. Όπως εξήγησε μάλιστα όταν έκανε την τοποθέτηση αυτή την περασμένη Δευτέρα δεν επικαλέστηκε στοιχεία αλλά δημοσιεύματα. 

Αναφορικά με τις δηλώσεις της κ. Βούλτεψη σχετικά με τις καταθέσεις και τα ΑΤΜ είπε πως δεν είναι απλές πολιτικές αστοχίες. «Το συνδέω με ένα συνολικότερο πολιτικό σχεδιασμό που ξεκίνησαν από τις διαρροές του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής». 

Σχετικά με το χρηματιστήριο και τη μεγάλη κατρακύλα είπε πως οφείλεται σε δύο λόγους: στην αντικειμενική δυσκολία που υπάρχει στην ελληνική οικονομία, αλλά και στο κλίμα αβεβαιότητας που καλλιεργεί η κυβέρνηση. 

Τέλος για την συνάντηση Τσίπρα - Θεόδωρακη που αναβλήθηκε ο κ. Σκουρλέτης είπε πως ήταν μια συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος ο κ Θεοδωράκης που έμενε να επιβεβαιωθεί για αυτήν την εβδομάδα, και τελικά την ανέβαλε.