«Δεν είναι θεσμικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπροσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στην Κουμουνδούρου, η οποία απάντησε σε εξίσου αιχμηρούς τόνους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «η πολιτική αβεβαιότητα για την εκλογή Προέδρου βλάπτει την οικονομία» τονίζοντας ότι «το Bloomberg έπαιζε τρία λεπτά σε ρεπορτάζ του την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της GPO».

«Ένα κόμμα που δεν ψηφίζει πρόεδρο όποιος και να είναι υποψήφιος, ένα κόμμα που ο αρχηγός του δηλώνει πως δεν θα σεβαστεί καμία συμφωνία, τότε το κόμμα αυτό δεν είναι θεσμικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο οι αγορές δεν αισθάνονται ασφάλεια θα μας χτυπούν αλύπητα είπε και πρόσθεσε ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία ανοησία».

«Ίσως να μας σώσει ότι λόγω της πρωτοπορίας στις δημοσκοπήσεις βγάζουν το αληθινό αλαζονικό τους πρόσωπο» είπε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ιστορία του κ. Σκουρλέτη ξεκίνησε από την αθλιότητα του κ. Δραγασάκη στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας έκανε στη Βουλή το παγώνι. Δεν αναφέρθηκε στο θέμα» σημείωσε τονίζοντας ότι «πρέπει να θέσουμε θέμα για τον κ. Δραγασάκη από τη ΝΔ, δεν μπορεί να παραμείνει αντιπρόεδρος στη Βουλή».

«Δεν ρωτάτε τον κ. Κωνσταντόπουλο για επιχειρηματία με πετρελαιοειδή στον οποίο σβήστηκαν πρόστιμα;» ανέφερε προσθέτοντας: «Θέλω να μάθω εάν υιοθετεί το πρωτοσέλιο της Αυγής».

«Κομμουνιστές δύσκολα φτάνουν στην εξουσία δύσκολα την αφήνουν κιόλας» σχολίασε ακόμα.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο αργότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε με ανακοίνωσή του.

«Για την ποιότητα των τοποθετήσεων του κ. Γεωργιάδη δεν έχουμε ερωτηματικά. Ρωτάμε, όμως, αν αυτή η τοποθέτηση είναι η επίσημη θέση και του κ. Σαμαρά και εάν ο κ. Γεωργιάδης είναι ακόμα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.