Το τεύχος Οκτωβρίου του NEWPOSTER κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει τους «ιππότες» του ΣΥΡΙΖΑ και το άγιο δισκοπότηρο της αυτοδυναμίας. 

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το NEWPOSTER 

Διαβάστε στο πρώτο ηλεκτρονικό πολιτικό περιοδικό για ipad τις πέντε σταθερές και τους υπολογισμούς για την αυτοδυναμία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, φανερές και μυστικές. 
Σε αυτό τον καμβά των εκλογών, καταστρώνονται και τα σενάρια της «επόμενης ημέρας».
Αν και όλοι οι αναλυτές περιγράφουν μία ισχυρή δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστοι είναι αυτοί που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρέφει σε εκλογικά ποσοστά «δικομματισμού», δηλαδή άνω του 35% - 36%.

Διαβάστε λοιπόν πώς μπορεί να επιτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία, τι ισχύει με το μπόνους και ποιοι συνδυασμοί μπορούν να δώσουν κυβέρνηση. Κι ενώ το 42% δίνει μία άνετη πλειοψηφία και το όριο του 40% μία οριακή, από εκεί και πέρα η εξασφάλιση των 151 βουλευτών εξαρτάται απολύτως από το άθροισμα των κομμάτων που θα μείνει εκτός Βουλής. 

Μέχρι που μπορεί να πέσει ο πήχης της αυτοδυναμίας και από τι εξαρτάται. Αναλυτικός πίνακας συνδυαστικών αποτελεσμάτων, με το ποσοστό που πρέπει να εξασφαλίσει το πρώτο κόμμα για να εκλέξει 151 βουλευτές, σε συνάρτηση με το άθροισμα των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής, μόνο από το NEWPOSTER.