«Ό,τι είναι να ψηφιστεί έως το τέλος του χρόνου θα ψηφιστεί» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής.

«Από τη στιγμή που δεν θα ψηφιστούν δεν θα υπάρχει κυβέρνηση και αν δεν υπάρχει κυβέρνηση θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φάει αυτός το ξύλο», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στο Real Fm.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τί θα γίνει με τις επόμενες δόσεις του ΕΝΦΙΑ καθώς και τις άλλες φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών ο κ. Καλαντζής απάντησε: «Όπως πληρώναμε μέχρι τώρα όσο μπορούσαμε, έτσι θα πληρώνουμε και μέχρι το τέλος του χρόνου».
Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε πως«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να καταλάβει τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα γιατί νοιάζεται μόνο για την εξουσία».

«Αν δεν αποδεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τίποτα δεν γίνεται αν δεν αποτελεί συναπόφαση με τους δανειστές κι αν έρθει την επόμενη μέρα και πει ότι βρήκε καμμένη γη και τίποτα δεν μπορεί να κάνει, τότε σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας, αν και νέος πολιτικός, ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων. Εγώ δεν φοβάμαι μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγώ φοβάμαι μήπως δεν βγει αμέσως να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό», κατέληυξε ο Γιώργος Καλαντζής.