Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Και μετά αναρωτιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ποιος προκαλεί αναστάτωση στις αγορές» τονίζει η κυρία Βούλτεψη προσθέτει:

«Σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτεί χρηματοδότηση που θα συνοδεύεται από δεσμεύσεις, ότι με ένα νόμο στη Βουλή θα ακυρώσει (μονομερώς) το Μνημόνιο, και τους εφαρμοστικούς Νόμους, ότι θα διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους λέγοντας “ότι μας χρωστάνε – δεν τους χρωστάμε”, ότι θα απεμπλακούν από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κηδεμονία και ότι “δεν πρόκειται να ακολουθήσουν το αφεντικό”, όπως ονόμασε τις αγορές».

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, ο κ. Λαφαζάνης «παραδέχτηκε, όμως, ότι μπορεί να υπάρξουν οδυνηρές επιπτώσεις από την εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ».

«Ξέρουμε πολύ καλά τι εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάει για “οδυνηρές επιπτώσεις”, που θα έχει το πρόγραμμά του: Την έξοδο, δηλαδή, από την Ευρωζώνη, τον “εσωτερικό δανεισμό” και τελικά την χρεωκοπία», συνεχίζει η κ. Βούλτεψη και καταλήγει:

«Εκεί οδηγεί η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και πράγματι “το νέο πληθωριστικό χιλιάρικο” του ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοτεχνηθεί με την προσωπογραφία του κ. Λαφαζάνη…»