Με μία δηκτική ανακοίνωση σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τις δηλώσεις του Νίκου Κωνσταντόπουλου μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

«Σήμερα, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν. Και από τις δήθεν φοβερές και τρομερές καταγγελίες της 3ης Σεπτεμβρίου, σήμερα πέρασε στο “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”» επεσήμανε η κυρία Βούλτεψη και προσέθεσε:

«Οι δηλώσεις μιλούν από μόνες τους:

Ν. Κωνσταντόπουλος, Εφημερίδα “Παραπολιτικά”, 3 Σεπτεμβρίου 2014: “Παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα, που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές περιόδους, αποτελούν εκτροπή. Όπως άλλωστε συνιστούν και αλλοίωση του πολιτεύματος η επιβολή του καθεστώτος επιτήρησης κι όσα γίνονται για τη συνέχισή του”.

Ν. Κωνσταντόπουλος, μετά την κατάθεση στο εισαγγελέα εφετών, σήμερα: “Η πολιτική επικοινωνιακή επιχείρηση της κυβέρνησης για εξεύρεση διαθέσιμων βουλευτών, πέραν του κυβερνητικού συνασπισμού, για να την στηρίξουν, άνοιξε τον ολισθηρό δρόμο του παρασκηνίου, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα”».

«Περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος που σημειώνει ότι «ως νομικός, ο κ. Κωνσταντόπουλος θυμήθηκε ότι με την Δικαιοσύνη δεν παίζουμε».

«Ως πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, δεν δίστασε να ανοίξει τον χορό των αναπόδεικτων και συκοφαντικών καταγγελιών, που πλήττουν τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό» κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.