Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Ενοχλημένος γιατί το Μαξίμου αντιδρά με απάθεια στην πρόσφατη επίθεση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο "σύστημα" εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Κάτι που δεν αποκλείεται να σχολιάσει και κατά την σημερινή του συνάντηση στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν διάβασε την Κυριακή την παρέμβαση της πρώην προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής του 2004 εξοργίστηκε για δύο λόγους: Αφενός διότι θεωρεί την κ. Αγγελοπούλου γέννημα θρέμμα του λεγόμενου συστήματος κι αφετέρου διότι η πρώην ισχυρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων χαϊδεύει τον ΣΥΡΙΖΑ προωθώντας τα συμφέροντά του και την άνοδό του στην εξουσία. 

Διαπιστώνει όμως ότι τρεις ημέρες μετά την συνέντευξη της κ. Αγγελοπούλου ουδείς από την κυβέρνηση ή το Μαξίμου έχει ασχοληθεί με το θέμα. Ακόμη κι από το ΠΑΣΟΚ μόνο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε κάτι για το συγκεκριμένο ζήτημα ψέγοντας τα λεγόμενά της. 

Όλα αυτά τα λέει ξεκάθαρα με σημερινό του άρθρο στα ΝΕΑ ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ουσιαστικά εξαπολύει επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου. Κάνει λόγο για ορισμένους που νταντεύουν το ΣΥΡΙΖΑ που επαγγέλλεται ότι θα καταργήσει μονομερώς τους εφαρμοστικούς νόμους και αναρωτιέται:

«Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτήν την στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μία γνήσια αντισυστημική και αντισυμβατική προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες ( με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων "λαθρεμπόρων επιρροής" που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004».