Λαφαζάνης «αδειάζει» Δραγασάκη και ΣΙΑ

Λαφαζάνης «αδειάζει» Δραγασάκη και ΣΙΑ

Την ξεκάθαρη θέση του για το χρέος ανέπτυξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έκανε λόγο για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους. 

Μιλώντας στον Realfm και τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου ο κ. Λαφαζάνης είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα αφήγημα από τις συλλογικές αποφάσεις. 

«Με το πάγωμα συμφωνείτε;»,  Συμφωνώ με την άποψη για διαγραφή του χρέους» απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αδειάζοντας έτσι τον Γιάννη Δραγασάκη και άλλα στελεχη του κόμματος που κατά καιρούς έχουν εκφράσει εναλλακτικές απόψεις σχετικά με τη διαχείριση του χρέους. 

Ο κ. Λαφαζάνης απαντώντας στην ερώτηση του Τάκη Χατζή ξεκαθάρισε πως δεν σχολιάζει συναδέλφους του και ξεκαθάρισε με σαφήνεια πως «Θα διαγράψουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, αυτή θα είναι η διεκδίκησή μας. Δεν είναι η προσωπική μου άποψη είναι η απόφαση του κόμματος μέσα από τα συλλογικά του όργανα». 

Σχτικά με το μνημόνιο είπε πως επειδή οι δηλώσεις του κατά καιρούς παραποιούνται και για αυτό επανέλαβε πως η θέση του είναι πως το μνημόνιο θα καταργηθεί με νόμο μέσα από τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες. 

 

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο