Με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

Τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ανδρέας Ανδρεάδης, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξήγησαν στον κ. Θεοδωράκη τα βασικά ζητούμενα και τους κινδύνους που απασχολούν τους ανθρώπους του τουρισμού και παρέδωσαν τον Οδικό Χάρτη 2021 στον επικεφαλής του «Ποταμιού». 

Τα μέλη του ΣΕΤΕ ζήτησαν την κατανόηση και υιοθέτηση του στρατηγικού αυτού σχεδίου για την περαιτέρω επιτυχία του ελληνικού τουρισμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα του ελληνικού τουρισμού για το 2014, καθώς και για το θετικό αντίκτυπο που έχει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, μέσω της διάχυσης στις τοπικές κοινωνίες, των εσόδων, των εισφορών και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Οι εκπρόσωποι του κόμματος ενημέρωσαν το προεδρείο του ΣΕΤΕ, σχετικά με τις θέσεις τους όσον αφορά τον ελληνικό τουρισμό, με το Σταύρο Θεοδωράκη να τονίζει τη σημασία της συμμαχίας του κλάδου, στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού.