current views are: 2

23 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:33

Το «κόμμα» Παπανδρέου κάνει πρόβα στην Κρήτη

Όπως πρώτο έγραψε το newpost η κινητοποίηση για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου την Παρασκευή στην Κρήτη είναι τεράστια.

Δημοσίευση 11:33’
αρθρο-newpost

Όπως πρώτο έγραψε το newpost η κινητοποίηση για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου την Παρασκευή στην Κρήτη είναι τεράστια.

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος 

Όπως πρώτο έγραψε το newpost η κινητοποίηση για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου την Παρασκευή στην Κρήτη είναι τεράστια. Θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη προεκλογικά. Αποστέλλονται μαζικά emails και SMS προς πρώην και νυν ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στα οποία τους ενημερώνουν για την ώρα και τον τόπο της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου πάντως είναι η ανταπόκριση του κόσμου στα τηλεφωνήματα που γίνονται. Πρώην και νυν συνεργάτες του κυρίου Παπανδρέου τηλεφωνούν σε ψηφοφόρους και τους καλούν στην ομιλία. Στην αρχή ήταν διστακτικοί όμως όταν κατάλαβαν πως υπάρχει διάθεση από τον κόσμο για συμμετοχή “λύθηκαν” και τα τηλεφωνήματα πέφτουν μαζικά. Οι διοργανωτές περιμένουν πολύ κόσμο στη συγκέντρωση της Παρασκευής. 

Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και πρόχειροι υπολογισμοί για τα ποσοστά που θα μπορούσε να καταγράψει ένα κόμμα Παπανδρέου. Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν πως αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσιζε να κάνει κόμμα θα λάμβανε στις εκλογές ποσοστό μεγαλύτερο από το ΠΑΣΟΚ ενώ θα ψαλίδιζε αρκετά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα στρέφονταν προς τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Πάντως η ίδρυση κόμματος θεωρείται απίθανη από τον πρώην πρωθυπουργό καθώς όσο και αν πρώην και νυν συνεργάτες του ,προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει κίνηση , εκείνος τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να επιθυμεί κάτι τέτοιο. 

Βεβαίως κάποιοι ευελπιστούν πως η συγκέντρωση στο Ηράκλειο που θα είναι μεγάλη σε όγκο ίσως πιέσει το Γιώργο Παπανδρέου να πάρει αποφάσεις.


σχετικα αρθρα