Νέες αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ άφησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι δεν έιμαστε ακόμα έτοιμοι για να βγούμε μόνοι μας στις αγορές.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ότι κοιτάει την κάλπη λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ είναι πλήρως ενήμερο για το μισθολόγιο στο Δημόσιο. Διαφοροποιείται με το μάτι προς την κάλπη».

Παράλληλα σημείωσε ότι «εγώ έχω υφυπουργό στο υπουργείο, την κυρία Χριστοφιλοπούλου με την οποία έχω εξαιρετική συνεργασία».

«Η έξοδος από το Μνημόνιο πρέπει να είναι συνετή και οργναωμένη, σε συνεννόηση με τους πιστωτές μας. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για να βγούμε και να δανειστούμε στις αγορές, χρειαζόμαστε μία προληπτική γραμμή και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» είπε ακόμα ο υπουργος Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αναφερόμενος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Μητρόπουλο για τόνισε ότι η «επίπτωση στον υπάλληλο θα εξαντλείται με την απομάκρυνσή του από το Δημόσιο», εννοώντας ότι δεν θα επιστρέφονται μισθοί.

«Θα απολυθούν όσοι μπήκαν παράνομα στο Δημόσιο» ξεκαθάρισε.