Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας τον ότι «αγαπάει να αντιπολίτευται το καθετί» και γι' αυτό θα μείνει για πάντα στην αντιπολίτευση. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Σύνοδο Κορυφής  η κ. Βούλτεψη υποστήριξε πως «ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί ποτέ οποιαδήποτε ελληνική επιτυχία και ότι θέλει να αποτύχει κάθε προσπάθεια για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, το ξέρουμε επίσης». 

Μάλιστα κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι «δεν βρήκε ούτε μια καλή κουβέντα να πει για τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη μάχη που έδωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο σημαντικό για την Κύπρο» προσθέτοντας ότι «απέδειξαν ότι τα δάκρυα για την Μεγαλόνησο και τις παραβιάσεις της ΑΟΖ της ήσαν τελικά κροκοδείλια». 

«Αλλά ακόμη και χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ρύθμιση που ανακουφίζει τους Έλληνες και που όλοι επιζητούσαν και επιδίωκαν.  
Τόσο πολύ αγαπάνε να αντιπολιτεύονται το κάθε τι, που θα μείνουν για πάντα στην αντιπολίτευση» τόνισε η κ. Βούλτεψη.