Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Περιφέρειας Αττικής με αφορμή ένα κυριακάτικο πρωτοσέλιδο. 
 
Το θέμα έχει να κάνει με τις απολυμένες καθαρίστριες με το πρωτοσέλιδο και στη συνέχεια τη Νέα Δημοκρατία να εγκαλούν την κ. Δούρου ότι εκμεταλλεύτηκε τον αγώνα τους προεκλογικά και πως τώρα τις κρέμασε, επιλέγοντας ιδιωτική εταιρία καθαριότητας.  
 
Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε πως «η κ. Δούρου, αφού χρησιμοποίησε τις καθαρίστριες προεκλογικά, αμέσως μετά την εκλογή της, έβγαλε τα επαναστατικά της γάντια και παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη την καθαριότητα της περιφέρειας σε ιδιωτικές εταιρίες. Η υποκρισία περισσεύει...».
 
Η απάντηση ήρθε από την ίδια την κ. Δούρου η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε πως «εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν». Η περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε το δημοσίευμα «κατασκευασμένο» και ως προσωπική επίθεση σε βάρος της, επισημαίνοντας το γεγονός ότι συνέπεσε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική.  
 
«Τι μας ζητάνε; Να κάνουμε προσλήψεις στην Περιφέρεια; Τι μου ζητάνε; Να κάνω προσλήψεις; Να προσλάβω στην Περιφέρεια τις καθαρίστριες; Αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους, τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους... Εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση», τόνισε. 
 
Η κ. Δούρου επεσήμανε μάλιστα πως η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρία έχει υπογραφεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και πως στην επιτροπή οικονομικών όλες οι συμβάσεις θα επανεξεταστούν. 
 
T.A.