Στα στρατιωτικά κοιμητήρια στην Κλεισούρα και τις Βουλιαράτες βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»: «Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης, σε αυτές τις δύο ιστορικές περιοχές άναψα για όλους τους ήρωες μας ένα κερί εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος μας Πάνου Καμμένου, αλλά και όλων των Βουλευτών, μελών και φίλων που αποτελούμε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την πιο σταθερή αξία της Πατρίδας μας αυτές τις εποχές».
 
Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μετά το τέλος των δύο επιμνημόσυνων τελετών στα Ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου, καθώς φέτος ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Πολιτευτή της Περιφέρειας Ηπείρου Αντώνη Βασιλείου να τιμήσουν το Έπος του ’40, εκεί όπου οι Έλληνες φαντάροι και αξιωματικοί έγραψαν ιστορία, ανατρέποντας την ροή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως την είχε σχεδιάσει ο Άξονας Φασισμού και Ναζισμού.
 
Των δύο επετειακών τελετών είχε προηγηθεί επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Εξωτερικών των ΑΝΕΛ, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρου. Επίσης συναντήθηκε με τον Πρέσβη στα Τίρανα Λευτέρη Ροκανά και με Βορειοηπειρώτες που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις ή υπουργικά χαρτοφυλάκια.
 
Αναχωρώντας από τη Βόρεια Ήπειρο ο Τέρενς Κουίκ επισκέφτηκε τα φυλάκια της ΕΛ.ΑΣ. και του Ελληνικού Τελωνείου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.