Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας παράλληλα, την κρίση της Ευρωζώνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι στην κυβέρνηση θέλουν να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία σημειώνοντας ότι «δεν θα διστάσουν να παίξουν και σενάρια όξυνσης».

Παράλληλα ανέφερε ότι «η υπαρκτή Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση. Αρέσει όλο και λιγότερο στους πολίτες. Η περίφημη γερμανική ατμομηχανή αγκομαχάει. Ακόμα και μέσα στη Γερμανία αυξάνεται η κριτική στο δόγμα λιτότητας στη Μέρκελ».

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να αλλάξει άμεσα το κλίμα στην Ευρώπη ο κ. Παπαδημούλης απάντησε ότι «θέλει πολύ χρόνο».

 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «χρειάζεται ευρωπαϊκή απάντηση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους» τονίζοντας οτι «η Ευρωζώνη αυτή τη στιγμή είναι ο μεγάλος ασθενής της παγκόσμιας οικονομίας».

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πείθει ολοένα και περισσότερο. Δεν είμαστε τέλειοι, έχουμε τις αδυναμίες μας. Το στοίχημα για εμάς είναι απλό: Θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Εάν θα βάλουμε τέλος στον κατήφορο».