Μιλώντας στο Βημαfm και απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Κωνσταντινόπουλου είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε το κόμμα μου δεν ρώτησα... Εξέφρασα σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι προετοιμασίες που έχω κάνει. Δεν ξέρω τι είπε ο Οδυσσέας και βεβαίως δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ. Αλίμονό μου αν για κάθε θέμα στο οποίο εκφράζω άποψη πρέπει να προσυνεννοούμαι με το ΠΑΣΟΚ. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι μάλλον λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά με το ΠΑΣΟΚ υπήρξε απόλυτη προσυνεννόηση για το ζήτημα των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δανείων που κατατέθηκε».
 
Ο κ. Δένδιας διευκρίνισε πως όσα είπε χθες για τα στεγαστικά δάνεια αποτελούν μια πρώτη πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι ρύθμιση έτοιμη προς κατάθεση στη Βουλή. 
 
«Δεν είπα ότι οι προτάσεις θα προωθηθούν στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για προεργασία η οποία δεν είχε συμφωνηθεί με το ΠΑΣΟΚ και για την οποία ούτε η τρόικα έχει ενημερωθεί. 
 
«Αυτή είναι η πρόταση που θα κατέθετα στην κυβέρνηση, στα κόμματα και στη Βουλή, εάν είχα μείνει (σ.σ. στο υπουργείο Ανάπτυξης)» συμπλήρωσε.