current views are: 1

5 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:44

Μπαλάφας: Πρόχειρη η τροπολογία Δένδια για τα «κόκκινα» δάνεια

Αιχμές κατά του απερχόμενου υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Δένδια άφησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Δημοσίευση 14:44’
αρθρο-newpost

Αιχμές κατά του απερχόμενου υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Δένδια άφησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Αιχμές κατά του απερχόμενου υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Δένδια άφησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

«Ο κ. Δένδιας είναι από την Κέρκυρα, στην οποία είχα την τύχη να ζήσω την εφηβεία μου. Δεν εκπέμπει την ευγένεια ενός κερκυραίου ευπατρίδη» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου.

Για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για τα «κόκκινα» δάνεια είπε ότι «είναι πρόχειρη, “τσάκα τσάκα”, 49 σελίδων, λίγες ώρες πριν πάει στο άλλο υπουργείο».

«Τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και στις εφορίες δεν την καταψηφίσαμε. Άλλο καταψηφίζω και άλλο “παρών”. Είναι ανεπαρκής η ρύθμιση αλλά σε σχέση με την προηγούμενη είναι ευνοϊκότερη» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι είναι «άλλο πράγμα οι οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες και άλλο τα κόκκινα δάνεια».

Τέλος ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι «το καινούριο που λένε τα στελέχη της κυβέρνησης είναι “περιμένετε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου”».

 

 


σχετικα αρθρα