current views are: 5

10 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:51

Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς θα μείνει στην Ιστορία

Είναι προφανές ότι το τελευταίο εξάμηνο η Ελλάδα έμεινε πίσω στις μεταρρυθμίσεις, δεν είναι τρελοί οι Ευρωπαίοι που μας τα λένε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση 07:51’
αρθρο-newpost

Είναι προφανές ότι το τελευταίο εξάμηνο η Ελλάδα έμεινε πίσω στις μεταρρυθμίσεις, δεν είναι τρελοί οι Ευρωπαίοι που μας τα λένε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι προφανές ότι το τελευταίο εξάμηνο η Ελλάδα έμεινε πίσω στις μεταρρυθμίσεις, δεν είναι τρελοί οι Ευρωπαίοι που μας τα λένε» σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εξυμνώντας το έργο του πρωθυπουργού. «

Ο Σαμαράς κράτησε τη χώρα στο ευρώ αυτή είναι η μεγάλη του επιτυχία, και γι’ αυτό θα μείνει στην Ιστορία επισήμανε ο βουλευτής. Όπως προσθέτει, «κάποιοι είχαν την άποψη ότι θα βρεθεί πολιτική λύση διαπραγμάτευσης με τρόικα, χωρίς να κάνουμε αυτά που δεν έχουμε συμφωνήσει… Αν θέλεις να είσαι στο ευρώ και την ευρωζώνη ακολουθείς τους κοινούς κανόνες που έχουν αυτές οι χώρες και αυτοί είναι οι κανόνες καπιταλισμού, έτσι δουλεύουν οι προηγμένες χώρες» 

«Η κακιά Ευρώπη μας εκβιάζει με τα λεφτά της για να θεσπίσουμε τη δυνατότητα να απολύεται συνδικαλιστής που έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα» σχολίασε επίσης ο κ. Γεωργιάδης.  «Χρειαζόμαστε την τρόικα να αλλάξουμε συνδικαλιστικό νόμο; χρειαζόμαστε την τρόικα να κάνουμε αναλογιστικές μελέτες για τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων;».

«Αν θέλεις να είσαι στο ευρώ πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες. η κοινωνικοποιήση των τραπεζών δεν είναι μέσα στους κανόνες. Η Ευρώπη εχει κάνει τραπεζική ένωση. Δεν μπορείς να αγγίξεις τις τραπεζες. Αν γίνει αυτό που λεει ο κ. Λαφαζάνης, αν ο Λαφαζάνης αγγίξει τις τράπεζες σημαίνει ότι είσαι έξω από την Ευρώπη… Τέλεια και παύλα» υπογράμμισε δε.  Όσον αφορά το πολωτικό πολιτικό σκηνικό, σημείωσε ότι «η Τουρκία δεν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πολιτική αστάθεια; Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε». 

 


σχετικα αρθρα