current views are: 5

10 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:37

Η Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον Τσίπρα στο συνέδριο του ιδρύματος Κλίντον (Βίντεο και φωτό)

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή. 

Δημοσίευση 10:37’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή. 

Γράφουν oι Ελένη Καλογεροπούλου – Παναγιώτης Τζαννετάτος

Πρόσκληση να παραστεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον έρχόμενο Ιούνιο στο πλαίσιο του ιδρύματος Κλίντον μετέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα.

Η «τετ α τετ» συνάντηση, στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, κράτησε περισσότερο από μία ώρα και εκεί τόσο η κυρία Αγγελοπούλου όσο και ο Αλέξης Τσίπρας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και μία σειρά από θέματα της επικαιρότητας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στην πρόσκληση προς τον κ. Τσίπρα σχολιάζοντας ότι «το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες».

Στο συνέδριο αναφέρθηκε, εξερχόμενη του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυρία Αγγελοπούλου, χωρίς όμως να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.  

Αξίζει να επισημανθεί ότι δεν έγιναν κοινές δηλώσεις.

 


σχετικα αρθρα