Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων και τη διασύνδεσή του με το μνημόνιο έδωσε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου με επιστολή της στην «Μεταρρύθμιση». 

Η κυρία Αγγελοπούλου στην επιστολή της αναφέρει πως «έχει ήδη υπάρξει λίαν έγκαιρα η πλήρης αποτύπωση στα Μέσα Επικοινωνίας της εποχής των οικονομικών δεδομένων της Οργανωτικής Επιτροπής, μέσα από τον ισολογισμό της, που- σημειώνω- υπήρξε κερδοφόρος».

«Ως προς το ευρύτερο θέμα του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων- συνεχίζει στην επιστολή της η κ. Αγγελοπούλου- που ανέλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, ο υπουργός Οικονομικών προ καιρού Γιάννης Στουρνάρας, τοποθετήθηκε στη Βουλή διεξοδικά επι του ζητήματος, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση»

Τέλος, η κυρία Αγγελοπούλου προσθέτει: «Αναγνωρίζοντας ότι το ζήτημα αυτό είναι υπαρκτό και χρειάζεται μία επιστημονικά θεμελιωμένη διερεύνηση, στήριξα, όπως είναι ήδη γνωστό, την εκπόνηση από το ΙΟΒΕ,σχετικής μελέτης, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται σύντομα να δημοσιοποιηθούν»

Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Αγγελοπούλου