Την κατηγορηματική άρνηση του  Μάριο Ντράγκι επικεφαλής της ΕΚΤ για κούρεμα του ελληνικού χρέους μετέφερε από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς
 
Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Real Fm των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου μετά από δική του ερώτηση ο κ. Ντραγκι είπε πως δεν χρειάζεται γίνει αναδιάρθρωση του χρέους γιατί η Ελλάδα πάει καλά και αυτό που χρειάζεται είναι να προχωρήσουν οι μεταρρυθμισεις. 
 
Ο κ. Μαριάς τόνισε πως όταν επέμεινε στον κ. Ντράγκι εκείνος ήταν σαφής και είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνει αναδιάρθρωση χρέους και εξήγησε ο κ. Μαριάς πως ο επικεφαλής της ΕΚΤ εννοούσε «όυτε επιμήκυνση ούτε μείωση επιτοκίων». 
 
Ο κ. Μαριάς είπε πως με την απάντηση αυτή «καταρρέει η επιχειρηματολογία του κ. Σαμαρά ο οποίος έλεγε πως θα γίνει ρύθμιση του χρέους με επιμήκυνση». 
 
Σχετικά με τις σχέσεις του με τους ΑΝΕΛ είπε πως «δεν είμαι μέλος του κόμματος, είμαι συνεργαζόμενος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ» και τόνισε πως το κόμμα «έχει οδηγηθεί σε μνημονιακή διολίσθηση αποδεχόμενο να συνεργαστούν με βουλευτή που έχει ψηφίσει μνημόνιο» και κατέληξε πως οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τις αποφάσεις του συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του δρόμου που θα πάρουν. 
 
Τ.Α.