current views are: 1

19 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:03

Κουίκ: Να έρθει ο Μελάς στο συνέδριο να πει όσα και στα ραδιόφωνα

Αυστηρό μήνυμα προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά απηύθηνε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Τέρενς Κουίκ.

Δημοσίευση 14:03’
αρθρο-newpost

Αυστηρό μήνυμα προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά απηύθηνε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Τέρενς Κουίκ.

Αυστηρό μήνυμα προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά απηύθηνε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Τέρενς Κουίκ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μελά σχετικά με τη θέση του για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κουίκ είπε στον Alpha 9,89:

“Φαντάζομαι, ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη «γλώσσα» μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη “γλώσσα” εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Χτες ο κ. Μελάς, επειδή συζητήσαμε το θέμα των ενστάσεων του ή των θέσεων του ή των απόψεων του – σας διαβεβαιώνω, έγιναν επ’ αυτού τέτοιου είδους συζητήσεις, αλλά σε πολιτικό πλαίσιο – όταν συνέταξα ως Εκπρόσωπος το συγκεκριμένο κείμενο και το διάβασα στους συναδέλφους, όλοι είπαν ΝΑΙ ομόφωνα και μάλιστα είπε ο Πρόεδρος, όποιος δεν συμφωνεί – γιατί ήταν μια επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασης μας – είναι καλό να φύγει από τώρα από την αίθουσα. Κι ΟΛΟΙ μείνανε μέσα! 

Σε ερώτηση για τη δήλωση του κ. Μελά, ότι «εγώ δεν έχω υπογράψει τίποτα» ανέφερε ο κ. Κουίκ ότι «στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε κουβέντα αν πρέπει να υπογράψουμε κιόλας… Και είπαμε “όχι, ρε παιδιά, 14 είμαστε, συμφωνούμε ομόφωνα». 

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε:

Ας έρθει ο κ. Μελάς το Σαββατοκύριακο στο Συνέδριο και αυτά που λέει στα ραδιόφωνα ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους, που δίνουν αγώνα κάθε μέρα στην εκλογική μας βάση εθελοντικά, με στερήσεις – ακόμη κι από την τσέπη τους – να έρθει να τους τα πει! Να έρθει να τα πει, για να καταλάβουμε κι εμείς. (…) Λοιπόν, επειδή είναι πολύ εύκολο να ξεμπερδέψουν τα πράγματα, κι επειδή το μεγαλύτερο «ξεμπέρδεμα» είναι να αποδεχτούμε, ότι ο λόγος τιμής ενός πολιτικού είναι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ και μάλιστα ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ, εγώ θα τον παρακαλέσω τον κ. Μελά, αυτά που λέει στα Ραδιόφωνα, να έρθει να τα πει στον Σπύρο Τριανταφύλλου της Άρτας, στον Αντώνη Βασιλείου των Ιωαννίνων, στη Χρύσα Ούτση της Ξάνθης, στον Νεκτάριο Πολίτη και την Μαρία Αγγέλου της Ρόδου…».


σχετικα αρθρα