Να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κάλεσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Η προσπάθεια για συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα, ήδη έχει καθυστερήσει πολύ» είπε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm. «Έστω και στην ύστατη στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να προσέλθει σε συνάντηση για να δούμε τα μίνιμουμ περιθώρια συναίνεσης και να υπάρξει και η στοιχειώδης πολιτική σταθερότητα στον τόπο» σημείωσε.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι «το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Μπορεί να κεφαλαιοποιήσουμε ή να τα τινάξουμε όλα στον αέρα και την ευθύνη έχει και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «και ο κ. Σαμαράς άλλη στάση ακολουθούσε και δεν δίστασε να αλλάξει όταν το επέβαλε το εθνικό χρέος. Δεν υπάρχουν απόλυτα στη ζωή. Στο τέλος ο λαός τον επιδοκίμασε και τον έκανε πρωθυπουργό» και είπε για τον κ. Τσίπρα:

Ακόμα και αν επιδιώκει να γίνει πρωθυπουργός θα πρέπει να γίνει σε μία χώρα με σταθερότητα, ανάπτυξη και ομαλότητα. Δεν συμφέρει κανέναν να τιναχθούν τα πάντα στον αέρα.

«Σε μία συνάντηση δεν πηγαίνεις με κόκκινες γραμμές, πηγαίνεις για να ακούσεις, να αξιολογήσεις, να κρίνεις και να αποφασίσεις» πρόσθεσε. 

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε ότι «κάποιοι με εμμονή πολεμούν την παρουσία μου. Με φοβούνται τόσο πολύ; Όλα είναι μυθεύματα, δεν υπάρχει δημοτικό συμβούλιο από το οποίο να έχω απουσιάσει» είπε σχολιάζοντας τις σχετικές επικρίσεις.