ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Παπούλια - Δημαρά

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2014, 16:50 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2014, 16:50
Συνάντηση Παπούλια - Δημαρά
Facebook Twitter Whatsapp

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια είχε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιάννης Δημαράς.

Αμέσως μετά ο κ. Δημαράς δήλωσε:

«Η συνάντηση ήταν σε θερμό κλίμα και θυμηθήκαμε και κάποια από τα παλιά. Εξέθεσα στον Πρόεδρο τους προβληματισμούς και τις απόψεις του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εκλέγεται απευθείας από το λαό με αυξημένες αρμοδιότητες, δεύτερον ότι όπως είχε πει το σύνολο των κομμάτων προεκλογικά, αυτή η Βουλή έπρεπε να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική και συντακτική. Τρίτον δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με αυτό τον καλπονοθευτικό νόμο του bonus των 50 εδρών, πρέπει να αλλάξει τώρα ο εκλογικός νόμος και τέταρτον, να συζητηθούν τα εθνικά θέματα με τους πολιτικούς αρχηγούς».