current views are: 2

20 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:50

Για εθνικά θέματα και οικονομία συζήτησαν Βενιζέλος- Παπανδρέου

Ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Δημοσίευση 10:50’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών η συνάντηση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ξεπροβοδίζει μέχρι έξω τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Παπανδρέου έφτασε στις 12.10 στο υπουργείο Εξωτερικών όπου και τον υποδέχτηκε στην είσοδο ο κ. Βενιζέλος. Θετική και φιλική φέρεται να χαρακτήρισε την συνάντηση ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με κύκλους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, οι δύο άνδρες έφυγαν χωρίς να προβούν σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Κατά τις δύο ώρες συζήτησής τους επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν σε διεθνή ζητήματα, την οικονομία, την διαπραγμάτευση αλλά και ζητήματα που άπτονται της Παράταξης σχετικά με τη συσπείρωση δυνάμεων. 

Για τη συμβολή του κ. Παπανδρέου στο μέλλον της παράταξης φέρεται πως ο κ. Παπανδρέου είχε κάποιες ιδέες τις οποίες θα αποστείλει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Σχετικά με το ενδεχόμενο νέας συνάντησης των δύο ανδρών κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σημειώνουν ότι πάντα είναι ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας. Τέλος, από την Χ. Τρικούπη τονίζουν ότι συμφωνήθηκε πως πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι εκλογές να διεξαχθούν κανονικά το 2016.

Κύκλοι πάντως του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι το θέμα της υποψηφιότητας του κ. Παπανδρέου δεν τέθηκε προς συζήτηση στη συγκεκριμένη συνάντηση.

σχετικα αρθρα