current views are: 1

20 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:27

Απειλές Καρατζαφέρη για αποκαλύψεις – «Ούτε λέξη» για τις offshore

Απειλές εναντίον όσων «έστησαν αυτή την ιστορία» – όπως είπε- , εξαπέλυσε από την τηλεοπτική του εκπομπή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την παραπομπή του στη δικαιοσύνη για τις offshore που φέρονται να του ανήκουν. 

Δημοσίευση 14:27’
αρθρο-newpost

Απειλές εναντίον όσων «έστησαν αυτή την ιστορία» – όπως είπε- , εξαπέλυσε από την τηλεοπτική του εκπομπή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την παραπομπή του στη δικαιοσύνη για τις offshore που φέρονται να του ανήκουν. 

Γράφει η Μαίρη Πολλάλη

Απειλές εναντίον όσων «έστησαν αυτή την ιστορία» – όπως είπε- , εξαπέλυσε από την τηλεοπτική του εκπομπή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την παραπομπή του στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τις offshore που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.  

Παράλληλα, καταλόγισε στην κυβέρνηση πανικό, προειδοποίησε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις και ότι «η βρωμιά περί μίζας θα εκπέσει». Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα επιβαρυντικά στοιχεία που αναφέρει το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών ούτε και στις υπεράκτιες εταιρίες που φέρονται να του ανήκουν.

«Το κάνουν για να απαξιώσουν στην κοινή γνώμη τον ΛΑ.Ο.Σ. Είναι πανικόβλητοι και δεν το λέω εγώ. Το έγραψε μεγάλη γερμανική εφημερίδα. Ναι, σε πανικό. Ο κ. Σαμαράς είναι σε πανικό. Δεν ξέρουμε τα παιχνίδια που στήνουν; Δεν ξέρουμε για τον τεράστιο «κουμπαρά» για να πιάσουν τους 180; Δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε το εμπόδιο;» και συνέχισε «σου λέει ο Σαμαράς εάν φύγει ο ΛΑ.Ο.Σ από τη μέση…»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα, πορίσματα που δεν αντέχουν», χαρακτηρίζοντάς τα έωλα. Παράλληλα, αναφερόμενος στο πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών είπε ότι συσχέτισαν ασυνάρτητα πράγματα και διαβεβαίωσε ότι «αυτή η βρωμιά περί μίζας θα εκπέσει και θα ξεφτιλιστούν». Επιπλέον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη και στους έντιμους δικαστές και εισαγγελείς. «Η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους» κατέληξε.

«Από εδώ και πέρα αρχίζει ο χορός των αποκαλύψεων»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ προειδοποίησε ότι «θα απαντήσουμε όταν πρέπει και θα αποκαλύψουμε ποιοι στήσανε αυτή την ιστορία», τονίζοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει, ενώ συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά «τους κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και της πολιτικής αγυρτείας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Τους πήραν χαμπάρι και οι αριστεροί»… 

Ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέστηκε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος- όπως τόνισε- είπε ότι στόχος είναι να επωφεληθούν του 3% περίπου που έλαβε ο ΛΑ.Ο.Σ. στις ευρωεκλογές. 


σχετικα αρθρα