Η προπαγάνδα της Άγκυρας δεν φαίνεται να έχει όρια! Η Μilliyet.Tv ανήρτησε βίντεο σύμφωνα με το οποίο ολόκληρο τουρκικό υποβρύχιο χρειάστηκε να... αναδυθεί προκειμένου να υπερασπιστεί ψαράδες της που ενώ βρίσκονταν εντός των χωρικών της υδάτων... κυνηγήθηκαν από ελληνική πυραυλάκατο η οποία μάλιστα άρχισε να τους καταδιώκει.

Βέβαια στο βίντεο αυτό μόνο η ελληνική πυραυλάκατος δεν φαίνεται να κυνηγά τούρκους αλιείς. Το μόνο που εμφανίζεται είναι μία τουρκική ακταιωρός και ένα υποβρύχιο στο βάθος. Άγνωστο γιατί κάποια τουρκικά ΜΜΕ θέλουν να υπάρχουν γεγονότα με ένταση στο Αιγαίο. Κατά την τουρκική εκδοχή στα ανοιχτά Μπόντρουμ, Τούρκοι ψαράδες παρενοχλήθηκαν από ελληνικό σκάφος στα τουρκικά ύδατα. Υποβρύχιο που είχε αποπλεύσει από την ναυτική βάση του Αξάζ με προορισμό προς το Κουσάντασι, αναδύθηκε για να απαντήσει σε εχθρικό σκάφος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελληνικό Πεντάγωνο εντός των χωρικών υδάτων μας στην ευρύτερη περιοχή της Κω έπλεε πυραυλάκατος και έτυχε εκείνη την ώρα στην απέναντι πλευρά και εντός των τουρκικών υδάτων να βρίσκεται σε ανάδυση και να κινείται ένα υποβρύχιο της γειτονικης  χώρας.

Το αποτέλεσμα ήταν το ένα να περάσει «δίπλα» από το άλλο σε μεγάλη απόσταση, όμως, μεταξύ τους.

Γ. Κοκ.