Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου των Αλεξαρτήτων Ελλήνων ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς τονίζει ότι «θα σεβαστεί τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας». 

Υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ομόφωνα αποφάσισε να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε χθες ότι όποιος δεν συνταχθεί με τη γραμμή του κόμματος θα διαγραφεί.

Το «μπραντ ε φερ» Καμμένου- Μελά συνεχίστηκε με εκατέρωθεν δημόσιες τοποθετήσεις, με τον βουλευτή Πειραιά να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να απαντά ότι δεν προκειται να παραδώσει την έδρα του. 

Σήμερα, ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι οι προσωπικές του απόψεις είναι άλλο από τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας, τις οποίες και θα σεβαστεί. 

Αφήνει, πάντως, ανοιχτό το ζήτημα των μελλοντικών κυβερνητικών συνεργασιών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκαθαρίζω ότι οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σεβαστές από την πλευρά μου.

Η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου». 

Μ.Π.