Έκκληση στον πολιτικό κόσμο για «λογική και σοβαρότητα» προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, απηύθυνε από το ακριτικό Καστελόριζο ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Γ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε σήμερα το Καστελόριζο, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των μαθητών της Σαντραπείου σχολής στο ακριτικο νησί, για αποστολή σχολικού υλικού και ενός υπολογιστή.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσέφερε τα σχολικά είδη, καθώς και τον Η/Υ στους μαθητές, οι οποίοι, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης του προσέφεραν ζωγραφιές που είχαν φιλοτεχνήσει για τον ίδιο, ενώ πραγματοποίησαν την τελική πρόβα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γ. Καρατζαφέρης συνοδευόταν από την βουλευτή και Παιδονευρολόγο Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη, η οποία εξέτασε τους μαθητές σε διάφορα παιδιατρικά τεστ.

Από το σημείο όπου έκανε την δήλωση πριν από 6 μήνες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου - με την οποία γνωστοποιούσε την εμπλοκή του ΔΝΤ και της ΕΕ στην ελληνική οικονομία - ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο κατηγόρησε ότι κάλεσε την τρόϊκα να έλθει στην Ελλάδα.

«Από αυτό το σημείο, 6 μήνες μετά,κάνω έκκληση για λογική και σοβαρότητα στον πολιτικό κόσμο, για να δούμε πως μπορούμε να βγάλουμε το έθνος από την κρίση και να διώξουμε την τρόϊκα», είπε ο κ.Καρατζαφέρης.