Την θέση του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real ο κ. Μελάς τόνισε ότι προσπαθεί να λειτουργήσει με γνώμονα το καλό του λαού. «Εγώ δεν είπα ότι δεν θα ψηφίσω. Είπα θα το δω, θα το μελετήσω σε βάθος, θα δω ποια είναι η κυβέρνηση εκείνη η οποία μπορεί να δώσει ανάσα στον λαό, να αποφασίσω και κάποιοι έγραψαν ότι εγώ θα ψηφίσω μνημόνιο» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο κ. Μελάς είπε ότι «για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ναι, ούτε όχι. Ο Πρόεδρος μου είπε κατά πρόσωπο ότι δεν εννοεί εμένα στα ‘βρώμικα μαξιλάρια’». 

«Δικαιούμαι να έχω μία άποψη με ένα ερωτηματικό πάνω σε αυτό. Εγώ θέλω, αν κάποιος μου πει ότι είναι καλύτερο να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω, βάζοντας σε γνώμονα τον ελληνικό λαό, θα το κάνω. Σε αυτή την περίπτωση, που ο ελληνικός λαός είναι εξαθλιωμένος, δεν πρέπει να βάλουμε όλα τα κόμματα πάνω από όλα τον λαό;», πρόσθεσε και κατέληξε: 

«Εγώ δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει ποια θα είναι η καλύτερη λύση. Αν με επιβεβαιώσει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα δώσει μια ανάσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην ψηφίσω».