Ως εκτός τόπου και επικίνδυνη χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου με την οποία αμφισβήτησε την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κίνηση του κ. Παπανδρέου προκαλεί ανησυχία για την σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ.

«Ασφαλώς γνωρίζει ότι το να κάνει αυτή την κίνηση αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχία για την σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αν και πρόσθεσε πως εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από τον Γιώργο Παπανδρέου.   

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «είναι ισχυρές οι πιθανότητες αυτή η βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας». 

Σχολιάζοντας το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «το σημαντικό πολιτικό γεγονός που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν θα ψηφίσουν για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας» σχολιάζοντας παράλληλα «οτι είμαστε στην εποχή της παράνοιας, καθώς σκοπεύουν να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ανεξήγητο». 

Τέλος, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε πως η λύση θα πρέπει να είναι καθαρή «για να αποδείξουμε στις αγορές πού έχουμε φτάσει την οικονομία μας». «Οι αγορές δεν βλέπουν πολιτική λύση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.