Σύσκεψη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχουν αυτή την ώρα στη Χαριλάου Τρικούπη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα συμμετάσχουν στη διαπραγμάτευση του Παρισίου με την τρόικα. 

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει συνάντηση με τους Χρήστο Πρωτόπαπα και τον Κυριάκο Πιερακάκη που αποτελούν τη διαπραγματευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Η γραμμή που θα ακολουθηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα είναι ότι η Ελλάδα έχει επιτύχει, μέσω των μεταρρυθμίσεων, πρωτογενή πλεονάσματα και είναι συνεπής στα συμφωνηθέντα.

Αυτό που επισημαίνουν από το ΠΑΣΟΚ είναι ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, μακριά από μικροκομματικά παιχνίδια. 

Ως προς τη στάση απέναντι στους δανειστές, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό αφορούν μόνο τους νεόυς ασφαλισμένους, ενώ τονίζουν ότι η κυβέρνηση δεν θα συναινέσει σε μείωση των κύριων συντάξεων. 


Αναφορικά με τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο τονίζουν ότι πρέπει να μπει τέλος στα συνδικαλιστικά προνόμια, αλλά και την ανάγκη προστασίας του δικαιώματος στην απεργία.