Άγρια κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις επαφές του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Μηλιού με εκπροσώπους hedge funds στο CITY του Λονδίνου. 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για διγλωσσία και ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων και τις αλήθειες τις λένε στο Σίτι του Λονδίνου. 

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι. Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου.

Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν.

Όπως είπε, «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα». Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται!

Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…».

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ασημακοπούλου διαθέτει θείο χάρισμα

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε χρόνο μηδέν. Μέσω ανακοίνωσης η Κουμουνδούρου εξαπέλυσε επίθεση στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ τονίζοντας ότι δεν θα ασχοληθούν με τις προβοκατόρικες μπαορύφες της 

«Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της».

Βούλτεψη: Οι επενδύσεις στην Ελλάδα προκαλούν αλλεργία στον ΣΥΡΙΖΑ 

Με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Σταθάκη για τις ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα λέει στην Ελλάδα και άλλα στο Σίτι:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών στην Ελλάδα προκαλεί αλλεργία στον ΣΥΡΙΖΑ. Και, βεβαίως, αποδεικνύει πως άλλα λένε στην Ελλάδα και άλλα στο Σίτι του Λονδίνου» .