«Παπαγαλάκι» της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στον Alpha Fm,  τον Joerg Sponer της επενδυτικής εταιρειάς Capital έπειτα και από την χθεσινή αναστάτωση που προκλήθηκε με email για συνάντηση με τον κ. Γιώργο Σταθάκη.

«Κατ’ αρχήν να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν παρέστη σε καμία συνάντηση με τον κ. Σταθάκη και τον κ. Μηλιό. Όταν αυτός εμφανίζεται σαν να ήταν εκεί πέρα και να ήταν αυτήκοος μάρτυς των συζητήσεων, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι άλλο τρέχει.

Δεύτερον, το συγκεκριμένο fund δεν είχε καν συμμετοχή στις συγκεκριμένες συζητήσεις. Ο δε συγκεκριμένος κύριος είναι γνωστό ότι είχε συναντήσει και τον πρωθυπουργό τον προηγούμενο χρόνο. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι περισσότερο αυτή η υπόθεση μυρίζει μια συνεννόηση κάποιων συγκεκριμένων κέντρων με τη κυβέρνηση για τη δημιουργία κάποιων εντυπώσεων, παρά ανταποκρίνεται σε μια πραγματική εκτίμηση, όποια εκτίμηση και αν είναι αυτή. Διότι δεν μπορεί κάποιος να εμφανίζεται ότι ήταν σε μια συζήτηση και να μην ήταν» διευκρίνισε ο κ. Σκουρλέτης

Όπως πρόσθεσε: «Προσέξτε, όμως, την προηγούμενη μέρα από έναν τηλεοπτικό σταθμό της Αττικής είχαμε μια άλλη ψευδή, κατασκευασμένη είδηση. Ότι ο κ. Μηλιός πήγε και είπε στους συνομιλητές του έξω, μην κοιτάτε τι λέμε στην Ελλάδα, εκεί τα λέμε διαφορετικά. Εδώ σας λέμε άλλα πράγματα. Και αυτό ψευδές. Την προπροηγούμενη μέρα μια άλλη ηλεκτρονική σελίδα ανακάλυψε γεύματα του κ. Τσίπρα σε κεντρικό μαγαζί στο Κολωνάκι με την κα Αγγελοπούλου και την κα Λάτση.

Θέλω να πω ότι, όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές διαπιστώνουμε πως ποτέ άλλοτε η χώρα δεν είχε γνωρίσει έναν τόσο βρώμικο πόλεμο και μια προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση και τους δημοσιογράφους».