Καμμένος: «Η Δικαιοσύνη υποχρεούται να διερευνήσει ποιοι θέλουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις»

Καμμένος: «Η Δικαιοσύνη υποχρεούται να διερευνήσει ποιοι θέλουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις»

«Από σήμερα το πρωί τον λόγο έχει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία έχει την υποχρέωση να διερευνήσει αυτή την υπόθεση και να καταλήξει στο ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις με άλλο τρόπο απ' ό,τι η ψήφος του ελληνικού λαού, παραβιάζοντας ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Τη δήλωση αυτή έκανε μετά την κατάθεσή του στη Χαλκίδα, ως μάρτυρας στο πλαίσιο ποινικής διερεύνησης της καταγγελίας κατά των διοδίων Σχηματαρίου.
 
Ο κ. Καμμένος είπε ότι παρέστη για να καταθέσει στη Δικαιοσύνη, «προκειμένου να μπορέσει αυτός ο πυλώνας της Δημοκρατίας να αποφασίσει ότι θα σταματήσει πλέον η αυθαιρεσία του κράτους και των εργολάβων, της κυβέρνησης και των διαπλεκομένων».
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν είναι δυνατόν να επωμίζεται ο ελληνικός λαός υποχρεώσεις που δεν έχει. Η επιβολή διοδίων για έργο το οποίο έχει παραδοθεί το 1992 και το 2008 και για μέρος του δρόμου δεν προβλέπεται ούτε από την ευρωπαϊκή νομοθεσία - απαγορεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και την εσωτερική νομοθεσία - προς όφελος των εργολάβων, που συντηρούν την κυβέρνηση μέσω των εκδοτικών τους συμφερόντων, πρέπει να σταματήσει εδώ».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο