current views are: 1

28 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:45

Εισαγγελία: Δεν κλείσαμε εσπευσμένα την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών

«Στερούνται βασιμότητας τα περί εσπευσμένης περαίωσης της υπόθεσης» τονίζει, με ανακοίνωσή της, η αναπληρώτρια Διευθυνούσα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Γεωργία Τσατάνη. 

Δημοσίευση 18:45’
αρθρο-newpost

«Στερούνται βασιμότητας τα περί εσπευσμένης περαίωσης της υπόθεσης» τονίζει, με ανακοίνωσή της, η αναπληρώτρια Διευθυνούσα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Γεωργία Τσατάνη. 

«Στερούνται βασιμότητας τα περί εσπευσμένης περαίωσης της υπόθεσης» τονίζει, με ανακοίνωσή της, η αναπληρώτρια Διευθυνούσα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Γεωργία Τσατάνη. Υπογραμμίζει ότι πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη έρευνα από τον αντιεισαγγελέα Εφετών και ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εισαγγελίας:

«Κατόπιν παραγγελίας της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ανασύραμε από το αρχείο την δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από την διενέργεια εμπεριστατωμένης προκαταρκτικής εξέτασης από τον αντεισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και πλήρως αιτιολογημένης πορισματικής αναφοράς του για την ανυπαρξία οποιονδήποτε ενδείξεων για το αδίκημα δωροδοκίας βουλευτή, τετελεσμένης ή σε απόπειρα και παραγγείλαμε την περαιτέρω διερεύνηση ενόψει νεωτέρων στοιχείων.

Η έρευνα διεξάγεται από τον ίδιο αντεισαγγελέα Εφετών και βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί και τεθεί στο αρχείο, υπήρξε προιόν διεξοδικής έρευνας και βασάνου από πλευράς του διενεργήσαντος αυτή, ειδικότερα δε τα υπό του κ. Παναγιώτη Καμμένου κατατεθέντα την 23/10/14 δεν εισέφεραν σαφή στοιχεία  για το υπό έρευνα αδίκημα. Τα περί του αντιθέτου υποστηριχθέντα περί εσπευσμένης περαίωσεως αυτής στερούνται βασιμότητος».


σχετικα αρθρα