current views are: 1

30 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:08

Σαμαράς: Δεν θα διαρκέσουν πολύ οι σκληρές ώρες του ελληνικού λαού

Σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου ανακηρύχθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα. 

Δημοσίευση 12:08’
αρθρο-newpost

Σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου ανακηρύχθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα. 

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς
 
Σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου ανακηρύχθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα. 
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Βουλευτικόν του Ναυπλίου και η ανακήρυξη έγινε από τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κωστούρα.
 
«Η πόλη μας σήμερα καλωσορίζει και τιμά τον πολιτικό, τον πρωθυπουργό και κυρίως τον άνθρωπο Αντώνη Σαμαρά. Γνωρίζοντας τη μετριοφροσύνη και τη φυσική δυσανεξία σε επαινετικούς λόγους θα ήθελα να δεχθεί ένα μικρό επαινετικό λόγο.
 
Είναι ο 13ος πρωθυπουργός, είναι παντρεμένος με τη δική μας Γεωργία Κρητικού, πατέρας της Ελένης και του Κώστα. Ο πατέρας του ήθελε να γίνει γιατρός, ο ίδιος ξεκίνησε να φτιάξει μια πρότυπη μονάδα μελισσοκομίας, αλλά η μοίρα το έφερε να γίνει πρωθυπουργός», ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Κωστούρας. 
 
Πρόσθεσε πως «είχαμε την ευκαιρία λόγω της Γεωργίας, να μιλάμε μαζί σας, να περπατάμε μαζί σας… Αγγίζετε με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα θέματα της πόλης και προσπαθείτε πάντα για την προώθηση και τη λύση της» και κατέληξε πως «ο δήμος μας για τη συνολική σας προσφορά σε προάσπιση εθνικών συμφερόντων της χώρας, και για την καθοριστική συμβολή σας στον δήμο Ναυπλιέων σας παρακαλούμε να μας κάνετε την τιμή να γίνετε μέλος μας».
 
Ο δήμαρχος στη συνέχεια παρέδωσε στον Πρωθυπουργό το χρυσό κλειδί της πόλης. Στην αντιφώνηση του ο Πρωθυπουργός άρχισε τονίζοντας πως «το κλειδί ήταν σχετικά εύκολο να το φτιάξετε γιατί είχατε ήδη το κλειδί της δίκης μου καρδιάς, μιλάω για τη Γεωργία».
 
«Το Ναύπλιο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τη δικιά μου γιατί τον ελεύθερο χρόνο μου τον μοιράζω εδώ και στην Πύλο, το αγάπησα το Ναύπλιο και προσπαθώ να βοηθάω», πρόσθεσε, και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Ναυπλιώτες για τη φιλία τους, τους απλούς ανθρώπους, τον απλό καταστηματάρχη». 
 
Ο κ. Σαμαράς κατέληξε πως «η μοίρα το θέλησε να είμαι πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές, και η Γεωργία και η οικογένεια της στήριγμα σε αυτές τις στιγμές. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την τιμή. Σε αυτές τις δύσκολες και σκληρές ώρες που περνά ο ελληνικός λαός και που δεν θα διαρκέσουν ακόμα πολύ θα είμαι πάντα δίπλα σας, πέρα και πάνω από κόμματα, πέρα και πάνω από ιδεολογίες εκεί όπου υπάρχει αγάπη». 
 

σχετικα αρθρα