Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος

Συνεχίζονται οι διεργασίες κατάρτισης των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους επιτελείς της Συγγρού να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με πολλά κομματικά στελέχη ανά την επικράτεια.

Το newpost θα σας παρουσιάσει όλη την ονοματολογία σε Στερεά Ελλάδα Θεσσαλία και Ήπειρο.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στη Φθιώτιδα η  οι δικηγόροι έχουν την τιμητική τους.

Η  δικηγόρος Νάντια Γώγουλου έχει ήδη συζητήσει με την Συγγρού  όπως και ο επίσης δικηγόρος και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Στέλιος Κανέλλος. Καμία αλλαγή και στους νυν βουλευτές που άπαντες θα συμμετάσχουν εκ νέου στα ψηφοδέλτια .

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην Μαγνησία εξετάζεται η περίπτωση του προέδρου των κεντροδεξιών νεολαιών Ευρώπης Κωνσταντίνου Κυρανάκη ενώ βέβαιη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της δημοτικής συμβούλου  Κέρσας Σπανομήτρου. Στο στόχαστρο της Συγγρού έχουν μπεί ακόμη ο πρώην μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρεντζιάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για κάθοδο του Γιώργου Βλαχογιάννη στη θέση του πατέρα του Ηλία που ενδέχεται να αποχωρήσει .Στη Λάρισα έχει βέβαιη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της υποψήφιας δημάρχου Ρένα Καραλαριώτου, ενώ η έκπληξη μπορεί να γίνει από τον Χρήστο Ζώη αλλά και τον πρώην δήμαρχο Κώστα Τζανάκουλη .

ΗΠΕΙΡΟΣ 

 Στα Ιωάννινα υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές ενώ έχουν γίνει προσεγγίσεις και σε δημοτικούς συμβούλους της πόλης ενώ στην Άρτα σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες  του νυν περιφερειακού σύμβουλου Ντίνου Παπαδημητρίου, του πρόεδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χρ. Παπάζογλου, και της κόρης του πρώην βουλευτή Κ. Καραμπίνα, Εύης, ενώ στην Πρέβεζα εκείνη του δημοσιογράφου Γ. Κολοβάτσιου.