current views are: 2

1 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:17

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Μελάς με αιχμές κατά Καμμένου και Ξουλίδου

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε στην Βουλή ο Παναγιώτης Μελάς.

Δημοσίευση 09:17’
αρθρο-newpost

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε στην Βουλή ο Παναγιώτης Μελάς.

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε στην Βουλή ο Παναγιώτης Μελάς.

Σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής τόνισε ότι «τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου, όπως έχω τονίσει, είναι αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψεύδη και φυσικά, ο άνθρωπος που αναφέρθηκε ότι έστειλε το σχετικό μήνυμα στην κα Ξουλίδου μέσω Facebook, μου είναι παντελώς άγνωστος. Ουδέποτε τον είχα συναντήσει, ουδέποτε είχα μιλήσει μαζί του» και συνέχισε: 

«Όμως, μου δημιουργείται η απορία, γιατί ελέχθησαν αυτά από τη συνάδελφο κα Ξουλίδου, σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς προηγουμένως να με έχει ενημερώσει; 

Ελέχθησαν από σκοπιμότητα, όπως πολλοί μου λένε και όπως έχει περάσει έντονα και από τη δική μου σκέψη, όσο καλόπιστος και αν θέλω να είμαι; 

Η ίδια η κα Ξουλίδου ανέφερε ότι διαχειρίστηκε το όλο θέμα, σε συνεννόηση με τον κο Καμμένο. 

Το έκαναν αυτό, γιατί είπα ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν θα ψηφίσω ΝΑΙ ή ΟΧΙ, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»;

Ο κ. Μελάς τόνισε ακόμα «προβληματίζομαι και θα αποφασίσω για την ψήφο μου, με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, που σήμερα υποφέρει. Προσωπικά, το έχω τονίσει επανειλημμένα, ότι, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάζουμε τον Ελληνικό Λαό. Η διαχρονική μου πορεία, δεν έχει καμία σχέση με τις λεχθείσες κακοήθειες και τακτικές και, φυσικά, κατέφυγα, αμέσως μετά τα αναφερόμενα της κας Ξουλίδου, στην κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά, για να γίνει σε βάθος έλεγχος και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες, όπου υπάρχουν».

Και καταλήγει στη δήλωσή του: 

«Μετά απ΄όλα αυτά, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Κίνημα των ΑΝ.ΕΛ., εκδηλώνοντας την ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διαμαρτυρία μου και δυσαρέσκειά μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μελάς είχε εκφράσει δημοσίως την διαφωνία του με την κομματική γραμμή των ΑΝΕΛ που αφορούσε στην μη ψήφιση Προέδρου, δηλώνοντας ότι ο ίδιος θα μπορούσε να στηρίξει ένα υποψήφιο πρόσωπο για Πρόεδρο αν θεωρούσε ότι ήταν ο κατάλληλος.

O εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σε σχόλιό του άφησε αιχμές κατά του βουλευτή. «Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που “βγάζει μάτι”, ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό» τόνισε μεταξύ άλλων.


σχετικα αρθρα