current views are: 1

2 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:15

Κυβέρνηση για Τσίπρα: «Δεν προσκόμισε τίποτα καινούριο, προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα»

«Δεν προσκόμισε τίποτα καινούριο, προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με αφορμή την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δημοσίευση 10:15’
αρθρο-newpost

«Δεν προσκόμισε τίποτα καινούριο, προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με αφορμή την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος  

«Δεν προσκόμισε τίποτα καινούριο, προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με αφορμή την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκτέθηκε ανεπανόρθωτα όταν δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται και πως δεν δεσμεύεται από καμία συμφωνία αν πρώτα η χώρα δεν οδηγηθεί σε εκλογές.
Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι ο κ Τσίπρας δεν απάντησε σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν ην ελληνική οικονομία όπως για παράδειγμα το ζήτημα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους ή την θέση του για την διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη.

Δεν έδωσε καμία απάντηση σχολίαζαν οι ίδιες πηγές στο γνωστό ερώτημα , που θα βρεθούν τα χρήματα που τάζει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και επέμεινε σε μια λαϊκίστικη πολιτική που χαϊδεύει τα αυτιά όλων σε μια προσπάθεια να γίνει αρεστός στους έλληνες ψηφοφόρους. 

Κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτήριζαν τον Αλέξη Τσίπρα εμμονικό με τις εκλογές και τον κατηγορούν ότι είναι επικίνδυνος όταν επιθυμεί μόνο την εξουσία και μάλιστα με κάθε κόστος. 

Ιδιαίτερη κριτική ασκούν τα κυβερνητικά στελέχη στην θέση του Αλέξη Τσίπρα για νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους ,λέγοντας ότι έχει κάνει «κωλοτούμπα» από την αρχική του θέση που ήταν το σκίσιμο των μνημονίων αλλά και η κατάργηση όλων των μνημονιακών εφαρμοστικών νόμων, με έναν νόμο. 

«Μάλλον τα ταξίδια των στελεχών του στην Ευρώπη τούς προσγείωσαν στην πραγματικότητα» σχολίαζε στο newpost κυβερνητικός παράγοντας. 

Τέλος η φράση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιχαρακωθεί στο 4% που κάποιοι τον είχαν συνηθίσει »μεταφράστηκε από πολλούς ως άνοιγμα σε ακόμα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και των υπόλοιπων δυνάμεων της κεντροαριστεράς.


σχετικα αρθρα