Σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αλλά και τις προηγούμενες ομιλίες του, η κ. Βούλτεψη τονίζει πως «σε ρόλο σαμποτέρ της χώρας και της οικονομίας της, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τορπιλίζει κάθε προσπάθεια εξόδου από το μνημόνιο, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία».

«Μετά από τη γνωστή αποστολή του τρόμου στο Σίτι του Λονδίνου, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να απειλεί και να ερεθίζει τους πάντες και τα πάντα. Από το περασμένο Σάββατο, το καταστροφικό του έργο έχει κορυφωθεί με τέσσερις εμπρηστικές ομιλίες και μια συνέντευξη» συνεχίζει και προσθέτει:

«Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Όπου, πάλι περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, στέλνοντας ξανά μηνύματα τρόμου σε αγορές και επενδυτές».

«Έχει τόσο στερέψει από ιδέες και συνθήματα που είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει και για “μια νέα Ελλάδα”. Με τη διαφορά ότι η δική του “νέα Ελλάδα”, είναι η Ελλάδα της χρεοκοπίας και του ξαφνικού θανάτου» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Και ένα τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας υποκριτικά θρηνεί σήμερα για τον τουρισμό. Όλοι γνωρίζουμε πως το κόμμα του σταθερά καταγγέλλει τους ξενοδόχους και το “all inclusive” και επίσημα υποστηρίζει πως “ούτε η άνοδος του τουρισμού μπορεί να ταυτίζεται με την “ανάπτυξη” στη χώρα, ούτε επ' ουδενί, ο τουρισμός να θεωρείται “βαριά βιομηχανία”» καταλήγει η Σοφία Βούλτεψη.