Κουβέλης: Λύτρωση για τη χώρα οι εκλογές

Κουβέλης: Λύτρωση για τη χώρα οι εκλογές

«Το ζήτημα είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να εκλεγεί, πρέπει να εξασφαλίζεται ένα ευρύτερα συναινετικό πεδίο, τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνία. Δεν υπάρχουν αυτές οι συναινέσεις. Κατά συνέπειαν, ας αποδραματοποιήσουμε το θέμα της εκλογής του νέου ΠτΔ», δήλωσε στα «Παραπολιτικά Fm» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι «ακόμη και το ενδεχόμενο των εκλογών, ας αντιληφθούμε όλοι, ότι μπορεί να αποτελεί και μια λυτρωτική διαδικασία για την κοινωνία, η οποία, μέσα στην ασφυξία αυτού του πολωμένου κλίματος, πρέπει να αποφανθεί η ίδια».

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι «εκείνο το οποίο, σήμερα, ζητούν οι εκπρόσωποι των δανειστών, δεν είναι μόνο οι περαιτέρω διευκρινίσεις επί των προτάσεων και των εισηγήσεων της κυβέρνησης για να επανέλθει η τρόικα στην Ελλάδα και να επέλθει συμφωνία. Ζητούν να υπάρξουν μέτρα, ιδιαιτέρως επαχθή, αλλά και αναποτελεσματικά για την συνολικότερη υπόθεση της οικονομίας μας».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο