Κλιμακώνεται η σύγκρουση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρώην βουλευτή του κινήματος, Παναγιώτη Μελά μετά τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν άλλοι τέσσερις βουλευτές στους ΑΝΕΛ με παρόμοιες θέσεις για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο. Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι "θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο"» ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι ΑΝΕΛ.

«Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες» προειδοποίησε το κίνημα του Πάνου Καμμένου.

Νωρίτερα, μιλώντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που ασχολείται με τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου για χρηματισμό ο κ. Μελάς επανέλαβε πως ακόμα τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν παρόμοιες απόψεις με τις δικές του, διευκρινίζοντας ότι δεν περιλαμβάνει την Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι ένας εξ αυτών του είπε «παρακαλώ πιάστε τον κ. Καμμένο και πείτε του ότι πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας γα να μπορέσω να επιστρέψω στην εκλογική μου περιφέρεια» κάνοντας λόγο για σχετικό αίτημα από τους ψηφοφόρους του.