Σφοδρή κόντρα είχε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, 'Αδωνι Γεωργιάδη την πρώτη στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2015.

«Ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του αστικού κόσμου, αλλά νομίζω πως πλέον χάνεται και μέρος των αξιών του αστικού κόσμου. Θεωρώ πως είναι κατάντια για το δικό σας τον αστικό κόσμο, ότι φτάσατε να σας αντιπροσωπεύουν η Σοφία Βούλτεψη και ο 'Αδωνις Γεωργιάδης» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τσακαλώτος.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ήρθε σε υψηλούς τόνους. Συγκεκριμένα, επικαλέστηκε ένα απόσπασμα του Αντόνιο Γκράμσι, που είχε επικαλεστεί στην ομιλία του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Γκράμσι είπε πως στο διάστημα "ανάμεσα στο θάνατο του παλιού και τη γέννηση του νέου, μεσολαβεί η εποχή των τεράτων". Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης» ανέφερε, απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης.

«Είστε προδότης της δικής σας τάξεως, της αστικής, της οποίας είστε γέννημα θρέμμα. Εγώ δεν είχα την τύχη να γεννηθώ πλούσιος σε χώρα του εξωτερικού, να σπουδάσω στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου των ιδρυτών του καπιταλισμού, και μετά από 20 χρόνια δουλειάς σε πάγκους και βιβλιοπωλεία να έχω μερίδια Black Rock - και το ίδιο ισχύει και για την κα Βούλτεψη» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.