Σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

«Ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του» τονίζει η κ. Βούλτεψη και υποστηρίζει ότι «στήνει σκηνικό έντασης και με τον πιο αδίστακτο τρόπο καλύπτει και εκμεταλλεύεται την περίπτωση του νεαρού κατάδικου για ένοπλη ληστεία και υπόδικου για τρομοκρατία, για να δυναμιτίσει το κλίμα».

«Την ώρα που η υπόθεση βαίνει προς εκτόνωση, την ώρα που κατατίθεται η τροπολογία που διευθετεί το θέμα, την ώρα που όλα τα κόμματα, πλην ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις διαβουλεύσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης, συμφωνούν ή κατανοούν ότι αυτή είναι η πιο λογική λύση, o κ. Τσίπρας σπεύδει να ανάψει πάλι το φυτίλι» συνεχίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος και καταλήγει:

«Είναι φανερό ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από κάθε σχέδιο αποσταθεροποίησης. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του ονειρεύονται αφοπλισμό της αστυνομίας και ένοπλες δυνάμεις … “νέου τύπου”».