current views are: 2

6 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση21:01

Θεοδωράκης: Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να παράγει

Δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν τρώνε οι Ευρωπαίοι από το Ελληνικό χωράφι και δει το Πελοποννησιακό, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Δημοσίευση 21:01’
αρθρο-newpost

Δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν τρώνε οι Ευρωπαίοι από το Ελληνικό χωράφι και δει το Πελοποννησιακό, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν τρώνε οι Ευρωπαίοι από το Ελληνικό χωράφι και δει το Πελοποννησιακό, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που περιοδεύει στην Τρίπολη και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στα γραφεία της Περιφέρειας και με τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παυλή στον κεντρικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως.

Κατά την συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Πέτρο Τατούλη, το πολιτικό μήνυμα ήταν ότι «οφείλουμε όλοι να συνεννοηθούμε και να σπάσει η αντιπαλότητα». Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε κι ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη, τόσο για το ζήτημα των απορριμμάτων και της διαχείρισής τους, όσο και για το αεροδρόμιο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε «τολμηρό πολιτικό» τον Πέτρο Τατούλη και είπε πως έχει την αίσθηση ότι γίνονται πράγματα στην Πελοπόννησο. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «τα κόμματα πρέπει να είναι συμπαραστάτες στις ειλικρινείς προσπάθειες που υπάρχουν στις Περιφέρειες για να ξαναγεννηθεί ο τόπος».

Υπογράμμισε ότι, «είμαστε σύμμαχοι με την Πελοπόννησο και με όλες τις Περιφέρειες όταν κινούνται στον άξονα που έχουμε πει. Δηλαδή, ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση μόνο όταν αρχίσει να παράγει, μόνο αν γίνει μια χώρα που οι μεταφορές θα είναι πιο εύκολες και αντιμετωπίσει και τα περιβαλλοντικά προβλήματα που έχει». Προσθέτοντας ότι, «ποτέ δεν θα σηκώσουμε κεφάλι και η Ελλάδα θα είναι στο έλεος των δανειστών, εάν δεν τρώμε απ’ το χωράφι μας κι αν δεν τρώνε και οι Ευρωπαίοι από το Ελληνικό χωράφι και δει το Πελοποννησιακό»

Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι, «το πολιτικό πρόβλημα της χώρας δεν είναι η προεδρολογία, αλλά η αξιολόγηση της μεταπολίτευσης. Το λάθος ήταν ότι η επιτυχία της στηρίχθηκε σε μια ακραία κομματική αντιπαράθεση με στόχο τα πελατειακά οφέλη» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «στην Πελοπόννησο έχουμε επιτύχει τη συνεννόηση, γιατί στηριζόμαστε στους πολίτες της, τη μόνη ελπίδα διεξόδου της χώρας από την κρίση».


σχετικα αρθρα