current views are: 1

7 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:20

Ορφανός: Αλίμονο σε όσους διχάζουν το λαό για ψηφοθηρικούς λόγους

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του σχετικά με την προεδρική εκλογή εξαπέλυσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός. 

Δημοσίευση 13:20’
αρθρο-newpost

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του σχετικά με την προεδρική εκλογή εξαπέλυσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός. 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του σχετικά με την προεδρική εκλογή εξαπέλυσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός

«Αδυνατώ να αντιληφθώ την πολιτική αντιπαλότητα ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι προδοσία. Η Δημοκρατία μας, επιβάλει στους βουλευτές ελεύθερη βούληση. Αλίμονο σε όσους διχάζουν τον ελληνικό λαό για ψηφοθηρικούς λόγους», τόνισε ο κ. Ορφανός κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και πρόσθεσε:

«Η πολιτική σταθερότητα πρέπει να είναι κυρίαρχη. Καλούμαστε, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, να πούμε αλήθειες στον ελληνικό λαό μακριά από υποκρισία και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Η Ελλάδα του μέλλοντος πρέπει να είναι πάνω από όλα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές».

Έμφαση έδωσε ο κ. Ορφανός, στην ολοκλήρωση του μεγαλύτερου, όπως είπε, αναπτυξιακού προγράμματος που είναι σε εξέλιξη για Μακεδονία και Θράκη, και τόνισε ότι η ανανέωση ισχύος του επενδυτικού νόμου θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.

Κλείνοντας, ο κ. Ορφανός χαρακτήρισε πράξη ευθύνης απέναντι στους Έλληνες, την ψήφιση του νέου κρατικού προϋπολογισμού και πρόσθεσε:

«Ο προϋπολογισμός του 2015 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν με σκληρές θυσίες οι Έλληνες και έχει σημαντικά επιτεύγματα. Η ομαλή εκτέλεσή του θα συνδράμει στην άρση κοινωνικών αδικιών και θα οδηγήσει σε νέα πορεία τη χώρα. Κρίσιμος παράγοντας όμως είναι η πολιτική ομαλότητα. Είμαι πεπεισμένος ότι η χώρα δεν θα επιστρέψει στην εποχή της κρίσης και ότι οι δανειστές θα ανταποκριθούν με θετικό τρόπο σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος ως απάντηση στα σημαντικά επιτεύγματα που πέτυχε η χώρα».


σχετικα αρθρα