Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αντιπαράθεση έπειτα από τις αποκαλύψεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλου ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο newpost.gr τόνισε πως δεν υπάρχει σε κανένα γεύμα μεταξύ του κ. Τσίπρα και της κ. Αγγελοπούλου και παρέπεμψε στην προηγούμενη διάψευση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, άνθρωποι από το περιβάλλον της Γιάννας Αγγελοπούλου, τόνισαν πως πως εάν παρουσιαστούν τέτοιες φωτογραφίες θα είναι προϊόν φωτομοντάζ και η ίδια σκοπεύει να φτάσει μέχρι τη δικαιοσύνη.

Τι υποστήριξε ο Πάρις Κουκουλόπουλος

Υπενθυμίζεται πως κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υποστήριξε πως διαθέτει φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συνάντηση.

«Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!», είπε ο κ. Κουκουλόπουλος ξεσηκώνοντας σωρεία αντιδράσεων από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον καλούσαν να τις δείξει.  «Να τις καταθέσετε, αλλιώς αυτά που λέτε είναι συκοφαντία», είπαν χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε:

«Ας το διαψεύσει ο πρόεδρός σας από το βήμα της βουλής και μετά θα έρθουν και οι φωτογραφίες».

Δείτε το βίντεο με τους ισχυρισμούς του Πάρη Κουκουλόπουλου στη Βουλή:

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την βραδινή του ομιλία στης Βουλή θα σηκώσει το «γάντι». Θα ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας τις φωτογραφίες από τον Πάρι Κουκουλόπουλο;